Walkóéknál bevezették a langyosvizet



Végre le bir tusolni langyi szappanos vízzel :)


By: eXa

12 Response to Walkóéknál bevezették a langyosvizet

  1. Névtelen says:

    ez de vicces
    zsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsoltizsolti és ez mejik képe???nem csak olyan képet tesztek fel amit felraknak és nem ti találjátok ki?

  2. Névtelen says:

    ha itt nincsen bocsanat.ezert megdoglesz.

  3. Névtelen says:

    ez szar. a puruttyáról szedtétek le... fosssss!

  4. Névtelen says:

    en meg anyadba vezettem bele multkor de rendesen

  5. Blade says:

    gyerekek nem veszitek észre hogy ha minél jobban anyáztok,ez annál rosszabb lesz?csak nektek akarok jót!!üdv

  6. Névtelen says:

    http://images.poznanici.com/sizes/600_y/01/14/74/147496/600_y/13161185191.jpg

  7. Névtelen says:

    ne feszits kozossegi oldalakon es akkor nem raknak fel ide ennyi az egessz te kis pocs! es akkor nem kell itt anyaznod meg visitanod mindt egy szopos malac hogy mar megint felraktak!! vagod??

  8. Névtelen says:

    Azért ez már túlzás..:@ Na de mind1,ha van egy kis eszük azoknak akik ezt a fasz oldalt nézik akkor nem hiszitek el ezt a rengeteg baromságot!!!!:S :S :S

  9. Névtelen says:

    De kár, hogy a képen mind külföldi termékekből lett összerakva a szerkezet...Vajdaságban ilyenek nincsenek, ergó Walko már sokkal messzebbre eljutott, ellentétben veletek.

  10. A penész az honnan jött?

  11. Névtelen says:

    de most öszintén ezen a képen hol a walko,nem tette fel pozzra,ezek szerint ti szándékosan provokáljátok,ti pedig azt mondjátok magatokrol h azért tesztek fel ide a népet mert nagyon feszit és vegyen vissza magábol...de ennek igy nincs értelme,meg miből gondoljátok h akinek kicsit erősebb a jelleme ad a véleményetekremcsak olyanok változnak meg ijnek utan akikbefojásolható senkik...

  12. Névtelen says:

    ha lenne annak az idétlen paRASZTNAK V PARASZTOKNAK KIS ESZÜK,ILYEN TNEM CSINÁLNÁNAK,WALKO EPP ARANYOS. ÉS LESZOPHATTOKI GECI MAJOM PÖCSETLEN IDIOTÁK HÁÁHÁÁÁÁÁ PUXCSI ELLI VTAM :))

Megjegyzés küldése