Újabb rögtönzött póz a "Holtak Hajnalából"


By: eXa

11 Response to Újabb rögtönzött póz a "Holtak Hajnalából"

  1. Névtelen says:

    ZSoltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!+5*

  2. Névtelen says:

    ezaz !!! :D:D:D:

  3. warrior says:

    Walko hallottam rólad hogy kemény legény vagy,bár is a Ricsi ezt irta egyszer egy képedhez a GELESZTÁN anno!Valami ilyesmit irt hogy a gyengébbekbe kötsz bele és azokat büdösül elvered!Nem mondom kemény csávó lehetsz!!!!

  4. Névtelen says:

    Szopjatok le mind!
    By:Walko

  5. Névtelen says:

    bő nyállal leszoplak kedves Walkó :) exa

  6. warrior says:

    Walko talán nincsen másik blúzod hogy mindegyik képen ebben a fehér kapucnis felsőben vagy?Ha gondolod adok kölcsön 400-dint és birsz venni egy hasonlót csak mondjuk más szinben a kinai boltban,mert hát ugye ez is kinai cucc.De neked jól áll,mert te ebben is jól tudsz fesziteni!!!

  7. Névtelen says:

    igen, és ha pózolsz...mindig vágj kőarcot..úgy tudni fogják milyen kemény, érzelmek nélküli emberrel van dolguk. exa

  8. Névtelen says:

    áhh de jok vagytok ti ketten annyira szivattok másokat,jaj...warrior kivancsi vagyok te mien ruhákat hordasz???gondolom valami jo kereső állásod van mivel befejeztél 1 egyetemet,tőzsde ügynök vagy hasonlo,magadnak keresed a kenyered,ha meg nem akk fater tömi a zsebed,nem? hacsak nem ugy mint az ország 85% aki beéri 25000dináros fizetésel meg kinai cucal szal...az meg h kő arcot vág az neked hol fáj???talán neked ragyás a fejed vagymi,KOZMETIKUS,ezt tom mondani,exa h álssz wowba? biztos kemény a karaktered"kőarc vagy hétvégetne a gépelőtt nem???

  9. Névtelen says:

    Csak annyit mondok, emberek, ébredjetek már fel! Akinek egyeteme van /Warrior/, annak eszébe jutna egy ekkora koppintás oldalt csinálni s az "iskolázatlanokat" lenézni? Az egyetemen nekem sem ezt tanították, s szerintem ezután sem fogják.
    Gáz, hogy a blog alapítóinak kell véleményeznie a személyeket, és azt is ilyen kultúrálatlan és eladhatatlan módon.
    Nino exp.

  10. Névtelen says:

    Ez az oldal 1nagy baromság....... Nem értem mért kell ennyire lealázni az embereket....pfffffff

  11. Névtelen says:

    exa, légyszi, nevezd át magad valahogy! csak van rá megoldás... én azt szeretném, ha ezentúl exaltedwithmydog lennél, kérlek... csak most az egyszeeeeeeeer!!! :D:D:D
    Csapó

Megjegyzés küldése