How to be Richie?


Nem vagy se emo, se raj, de mégis igazán "trú" arc akarsz lenni? Így már nehezebb, de nincs elveszve semmi. Pár tipp, hogy lehetsz igazi konzumidióta, valamint egyedileg sablonos balfasz. Továbbá fontos a háttér: Ebben az esetben, teljesen megfelel a szutykos szobád, amit Te fikáztál tele túpakli graffitikkel. Emellett öreganyád csipkés bugyiját, feltétlen akaszd fel a bejárati ajtóra, mert az menő. Pluszban mutass be egy rögtönzött pózt a "Holtak Hajnalából".

Sose mosolyogj, nem trendi ha érzelmeid is vannak, maradj minden képen "kőarc". Így látják, hogy nem akárkivel van dolguk.


Miután a fotódat több százezren megnézték, és találtál magad mellé hozzád hasonló tacskókat, pózolj vele, mindenképpen készítsetek magatokról fényképet, de önkioldó nélkül, és ne tükörben. Ha esetleg vannak barátaid akik lefényképeznek akkor fényépezzenek ők, de azt felejtsd el, az nem elég menő. Vágj kemény arcot, ne törődj vele, hogy csak 16 éves tacskó vagy és senki se fog komolyan venni.

Ha ezeket a tippeket megfogadod TE is idézem: "goreeeee" leszel :) Sok sikert!


By: EXA

25 Response to How to be Richie?

  1. Névtelen says:

    kiraly arcok vagytok langyik!!!adig torodnek velunk meg utalna!!! es ahogy latom ti szeretek minket!!! by:Walko

  2. Névtelen says:

    Bazmeg..a Topolyaiakat szivatod te marha...nem a ricsit...nem azert lessz letorolve az oldal..hanem mert a topolyaiakat szivatod,na de ahogy latom mar megint megszegted a blog ..felteteleit..megszegyenited a ricsit..es ezt nem lehet..torolve lessz az egesz.ja meg a halott lanyt folraktad szegyeljed magadat.!

  3. Névtelen says:

    mit rakott fel a Vikiről? üdvözletem Zentagunarasrol

  4. Névtelen says:

    hat a vikirol tegnap elott felrakott egy kpet es beoltotta...szegeny lany!sajnalom nagyon es nyugodjon bekeben!szeretunk viki!exa temeg szegyeld magad ezert meg szamlunk!!ezert nincsen bocsanat ..csak akkor ha folmondasz!

  5. Névtelen says:

    ja felraktak a vikit is!!!:(( a kocsogokk rohadjon meg az egesz balfasz aki benne voltt!!!!!!ja exa azert sosem bocsajtunk meg csak ha felmondasz az elok sorabol !!!esetleg akkor!!!!..

  6. Névtelen says:

    en tudom ki az az exa

  7. Névtelen says:

    figyelj ha man enyire birod a buramat akk ne igy csinald hanem ragd fel az egesz kepemet ne szenvedjel kull az also kepp man fenvann egyszer te debbil ja es ha akkarod h megkonyebb legyen akk ramesz a pozra es beirod a nevem es lemasolod az osz kepem es osze vagdosod es feltesszed mindettt zsoltiiiiiiiiiiiiiiiii zsoltiiiiiiiiiiiiiiiiii

  8. Névtelen says:

    ej ki az exa???

  9. Névtelen says:

    aszemm h akk biztos lesz egy kiss ellszamolass!!!:DD ki az exa???

  10. Blade says:

    Hagyjátok már Ricsit!!Mi a fenéért kell egy embert ennyire szekálni???

  11. Névtelen says:

    RICSI VELED VAGYUNK!!!:DSOHA NEMHAGYUNK CSERBEN!!!

  12. Névtelen says:

    hát 3 emberre épitik az oldalt a ricsire a walkóra meg arra a matrixra. néha meggyaláznak egy halott lányt meg ha már tényleg nincs semmi bemásolnak valamit az Agyiszintről... elkéne gondolkodni arról hogy nygdijjba mentek.

  13. Névtelen says:

    szerintem a 12 komment kozul max 2-3 IP van.. ti vtok szanalmasak nem az oldal

  14. Névtelen says:

    Kussoljatok már.. Felhasználjátok ezt az egész esetet, mert szidhatjátok Exa-t. Ti mondjátok, hogy nyugodjon békében, de azért még mindig a témán lovagoltok. Kapott egy képet, felrakta. NEM TUDTA HOGY MI TÖRTÉNT VELE, ÉRTSÉTEK MÁR MEG!

  15. Névtelen says:

    ezen nincsen mit megerteni.bunos az exa es a nevet kell valalnia.a csaladtol kell bosanatot kernie..it nincsen mese....maskebb nem lehet...kit erdekel h hany ip van?temarcsak tudod mi?pff....szar az oldal...halot lanyt gyalaztok meg a ricsieket.meg valami ebil ciganyoat felraktok..ez nem oldal ez egy szar

  16. Névtelen says:

    na figyeljetek nemunjatok man magatokat figyeljetekman vegyetek eszre magatokat tik mindanyian egy balfasz banda vagytok!!!!szall ez vann!!szar ez az oldal es gyugjatok fel magatoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Névtelen says:

    meg h mink vagyunk felhaborodva a lany miadt??? hatt szerintem nagyon sok mindenki felvann haborodva szal ebbe az is hibbas volt aki bekuldte ++az is aki felrakta!!!!!!!!szal ez van az oldalt lekel torolni mert ez nem oldal ez egy kibaszott nagyrakas szarr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Névtelen says:

    nyugi mááár...exa télleg nem tudott semmiröl...bocsánatot is kért..akkor meg mit kell itt parázni...

  19. Névtelen says:

    nem bocsajtjuk meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. Névtelen says:

    Hadjátok, ezzel a ricsivel nem éri meg vitázni. Nem érti meg azzal a kibaszott kicsi agyával hogy tényleg nem Exa tehet róla, csak az aki beküldte. Mivel Exa nem tudott semmit a lányról, ezért nem ő a hibás. Te meg Ricsi bekaphatod a faszom. ENNYI.
    G(R)eek

  21. Névtelen says:

    hat szoval ez itt tiszta esszel fel nem foghato :D minek pazaroljatok az idotoket felesleges megjegyzesekre ???? miert???? nagyja resze a hozzaszoloknak meg irni sem tud :D:D:D inkabb menjetek szepen es csinaljatok meg a hazit aztan bilire es aludni !!! ha meg nem tetszik az oldal ne nezzetek! nem kenyszerit senki sem hogy latogassatok az oldalt! nem???

  22. Névtelen says:

    na nyomom na tugyatok mi a kulombseg 1 vodor szarkozt meg ez az oldal kozt???hatt a vodor ha nemtudnatok mert ez az oldal egy szanalmass es + unalmas rakjatok fel kepet magatokrol es akk meglasuk h mijen lesz az oldal ja es gReek ne fintaz mert lesz egy minta!!!!csak enyi JA es a hejes iras ahogy en latom ti sem irtok helyesenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szal en azert irok igy h ugyis csak unatkoznatok meg csak a kompi elott ultok!!!!!!!!meg ha nemlenne enyi virus a geppen!!!!hu!!!meg azzt a kepet csak akk bocsajtanak meg ha a szuleitol bocsanatot kernel!!!!!!!!

  23. Névtelen says:

    Ha a 2Pacot te rajzoltad, akkor nagyon szarul rajzolsz. És mielőtt elkezdenéd, hogy én se rajzolok jobban, művészeti suliba járok. Tényleg te jársz iskolába? Vagy jól meg lehet élni a lopásból?
    G(R)eek

  24. Névtelen says:

    G(R)eek xD, osztálytársak voltunk a szakközépben, nem jársz te művészetibe :D:D (ip alapján)
    G!

  25. Névtelen says:

    Ricsike de szép gyerök v! xD

Megjegyzés küldése