"Mély-torok"



By: "Sorry"

8 Response to "Mély-torok"

  1. Névtelen says:

    Loool, ez Shogiban vt XD mekkora egy picsa ez a csaj :'D

  2. Névtelen says:

    jah....RIBIIIIIII...XD

  3. Névtelen says:

    Pillé már...én ezt ismerem XD

  4. Névtelen says:

    juh fent vagyok :O kb 15 percig volt fent a kép a barátnőmnek köszönhetően,és ide kerültem XDDD meg köszi a "picsa,ribi" jelzőkért....:) édesek vagytok nagyon,de ugylátszik nem épp ismertek :) szánalmasak tudtok lenni páran....

  5. Névtelen says:

    Ki a picsa ? Anyád talán... :@
    Ki a ribi ? igazán belehetne fogni a pofátokat, a szemébe valószinűleg nem ezt mondanátok, mivel neten mindenkinek nagy a pofája. Mellesleg meg legjobb barátnőm szóval ellehet kussolni,mert rendes csaj és nem ribi.... Am meg... forduljatok föl, mind ahányan vagytok, sok nyomorék büdös köcsög . köszipuszi

  6. Névtelen says:

    Na szóval:
    seggarcúkám tanuld meg a RIBI szó jelentését,vagy ha nem tudod akkor legalább ne írj ilyesmit ásd el magad vagy golyót a fejedbe ez jutott először az eszemben rólad "kedves" hozzászóló, és még valami ha nem ismersz valakit akkor kurvára ne ítéld meg semmilyen szinten,most az 1x elnézem a tudatlanságod de máskor inkább amikor írni támad kedved ide akkor húzd le magad szarás után a klotyón :)
    BÉKE :)

  7. Névtelen says:

    NAGYOn jó barátnőm és egy kép egyáltalán nem döntő jellegü..Sogi nem Sogi szánalmasak vagytok bármilyen szinten kreáljátok ezt az oldalt..nagyon fos -.- ugy magatokról raj képeket nem tennétek nem ugye?az már ciki lenne ..szánalom kb3n..

  8. Névtelen says:

    Szandiiii :))))) En ck szepet tok rola mondani :))) Jahh s mellllesleg eleg baj lehet annak a fejewel aki ribizget......Szo jelentese---->>> nezz magadra!!!!! s aztahn newess wagy inkabb sirj......Segg titanok!!!Pusszantyuuu :)))

Megjegyzés küldése